Over ons

Platform Jongeren & Werk wordt gerund door Rebel - een eigenwijs consultancy- en adviesbureau uit Rotterdam. Het platform wordt mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation. 

Regioplan is als onafhankelijke onderzoekspartner verbonden aan het Platform Jongeren & Werk. Zij dragen hun steentje bij aan de inhoudelijke doorontwikkeling van het platform en doen onderzoek naar de werking van het platform en de verschillende projecten.

Een betere wereld, waarin alle jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen en vrije keuzes kunnen maken om onderwijs te volgen en te werken. Een Nederland waar jongeren werk kunnen vinden en aan het werk blijven - óók de meest kwetsbare jongeren. Dit is wat we met Platform Jongeren & Werk willen bereiken, door professionals in het veld te versterken en met elkaar te verbinden.

Er zijn in Nederland veel initiatieven die zich inzetten voor een inclusievere arbeidsmarkt. Jongeren met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt worden naar werk begeleid door allerlei organisaties die fantastisch werk doen. Deze initiatieven zijn echter vaak sterk lokaal gebonden. Wij bieden daarom een platform voor ontmoeting en interactie.

Groeien & versterken

Met Platform Jongeren & Werk geven we verschillende initiatieven de kans zichzelf te bewijzen en te groeien. We maken impact: hoe meer, hoe beter.

We werken in de vorm van allianties waarin twee of meerdere partijen samenwerken rondom een bepaald onderwerp: wetenschappelijk onderbouwd en hoog op de agenda in het werkveld. We brengen partijen bij elkaar voor het delen en ontwikkelen van kennis.

Het platformteam

Als projectmanager Inclusieve Arbeidsmarkt bij de Goldschmeding Foundation werkt Fheonna aan het scouten, ondersteunen, en samenwerken met de allianties. Achter de schermen wordt ze ondersteund door communicatieconsultant Iris. Miranda, Noor en Mariska voeren vanuit Regioplan het onderzoek uit.

Meer over onderzoekspartner Regioplan ➞

Over de Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk, Economie

De Goldschmeding Foundation is een filantropisch fonds dat is opgericht door Frits Goldschmeding, tevens de oprichter van de Randstad Groep. De foundation zet zich structureel in om de manier waarop mensen werken én samenwerken blijvend te veranderen, vanuit de overtuiging dat we er allemaal baat bij hebben als we meer naar elkaar omkijken.

Met kennis, donaties en haar netwerk ondersteunt de Goldschmeding Foundation kansrijke initiatieven die met aantoonbaar resultaat laten zien hoe het anders kan. Samen werken we aan blijvende verandering voor een inclusieve arbeidsmarkt, duurzaam werk en een menswaardige economie.

Samen werken aan beter

www.goldschmeding.foundation

Samen staan we sterk! Doe jij mee?

---

Contact opnemen met de platform managers ➞