Jongeren en Werk

Inspiratiesessie Platform Jongeren & Werk on tour

  • Iris Weges
  • 28 / 05 / 2021

Inspiratiesessie Platform Jongeren & Werk 'on tour'. Gisteren kwamen we voor het eerst sinds tijden als Platform live bij elkaar, om al wandelend door #Rotterdam ervaringen uit te wisselen. Met de bevlogen partners van de allianties, de Goldschmeding Foundation, onderzoekers van Regioplan tot aan onze eigen platform managers hadden we een mooie groep.

We liepen de Bruggenroute langs de Maas. Beginnend bij het kantoor van Rebel aan de Wijnhaven en gevoed met lunch, koffie én 'food for thought' – over het succesvol toeleiden van #jongeren naar werk en hun zelfredzaamheid.

De allianties van Platform #JongerenenWerk hebben sinds het begin van de #coronacrisis op allerlei creatieve manieren hun programma's met jongeren zo goed als het kan online voortgezet. Nu er ruimte komt om ook weer live aan de slag te gaan, komt er nóg meer energie voor.

𝘚𝘡𝘒𝘺 𝘡𝘢𝘯𝘦π˜₯, er worden volop plannen gemaakt voor de rest van het jaar!

En bedankt aan al onze 'wandelaars', Nienke Verweij, Margit Melse, Houssin Bezzai, tjark h. kamp, Desiree Weyburg, Thirza Monster, Wouter Vos, Noor Galesloot, Sophie Offringa, Michiel Bodt en Peter Brouwer. 

#kansen #werkgeversperspectief #vanmbonaarwerk #talentontwikkeling #team #inclusie #diversiteit

Inspiratiesessie Platform Jongeren & Werk on tour