Jongeren en Werk

Miniconferentie Kansrijk

  • Iris Weges
  • 02 / 09 / 2021
LinkedIn post bekijken

Uitnodiging: 𝗠𝗶𝗻𝗶𝗰𝗼𝗻𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲: 𝗞𝗮𝗻𝘀𝗿𝗶𝗷𝗸 – Maatschappelijke initiatieven versterken voor een inclusieve arbeidsmarkt. Met sprekers: Annemiek Dresen (NewBees NL); Hussein Hajji Abdulsalam (Edu4u); Peter Brouwer (Goldschmeding Foundation); Antonella Carletti (Comenius Beroepsonderwijs Capelle) en moderator Gatra Peshtaz 🌈 (Gatra).

Op 9 september hosten wij samen met Platform Nieuwkomers & Werk (OpenEmbassy) een live miniconferentie in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Van 10:00 tot 17:00 komen we (coronaproof) samen met een selecte groep mensen die zich inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt: beleidsmakers, ngo's, jongerenwerkers, onderzoekers en financiers.

Van financiën tot onderzoek tot community en kennisdeling, het komt tijdens de miniconferentie aan bod. In de vorm van plenaire sessies en interactieve workshops. In de komende weken maken we hier de namen bekend!

Wil jij hier ook graag bij zijn? Geef je dan nu op! Er zijn nog een beperkt aantal (gratis) tickets beschikbaar. 👉 https://lnkd.in/gQE8xFZn

Mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation.

Bekijk hier het programma.